Betaalmethoden

iDeal

iDeal is gebaseerd op internetbankieren. Dit is beschikbaar wanneer u rekeninghouder bent bij een Nederlandse bank. Dit betekent dat u kunt afrekenen in uw vertrouwde betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van uw bank. U gebruikt bij de betaling dezelfde hulpmiddelen als bij een betaling via internetbankieren (bijvoorbeeld Random Reader bij Rabobank, SMS-Tan bij Postbank, en e.dentifier bij ABN AMRO). De betaling wordt direct ten laste van de betaalrekening uitgevoerd. In dat opzicht lijkt het op een pin-betaling. Wanneer u met iDeal betaalt, krijgen wij uw betaling direct binnen.

Hoe werkt iDeal?

U plaatst een bestelling bij een Drogisterij.nl. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDeal wilt betalen. Klik op de iDeal-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

Zelf overboeken

Indien u wilt betalen d.m.v. Zelf overboeken, vermeld u dan in de omschrijving van de betaling uitsluitend het gegeven betalingskenmerk welke u krijgt via een aparte mail. Dit is van cruciaal belang om uw bestelling en betaling aan elkaar te kunnen koppelen. Controleert u goed of u het betalingskenmerk correct heeft overgenomen, anders wordt uw betaling door ons systeem niet herkend en kan uw bestelling niet verzonden worden. Indien u hierover vragen heeft neem dan contact op met onze klantenservice.

PayPal

PayPal is een veilige en eenvoudige manier om online (internationale) betalingen uit te voeren. Bij PayPal opent u een digitale betaalrekening waarop u geld kunt storten. Op het moment dat u online een betaling wilt voldoen, kunt u met uw e-mailadres inloggen in uw PayPal-account en het verschuldigde bedrag overmaken. 

Buckaroo

Buckaroo verzorgt het betalingsverkeer van onze webshop. Buckaroo communiceert met de banksystemen en verwerkt uw betaling. Buckaroo is internationaal gecertificeerd volgens de PCI-standaards van Mastercard en Visa en zorgt voor een juiste en veilige afhandeling van betalingen d.m.v. iDeal, Creditcard en Zelf overboeken (betalingen d.m.v. PayPal worden door dit bedrijf zelf verwerkt).

èM! Payment 

èM! Payment is de nieuwe betaalmethode op je mobiel, tablet en pc! Het voordeel van èM! is dat je snel en veilig op elk device een betaling kunnen afronden. Voor aankopen tot €75 kun je meteen gebruik maken van èM! zonder vooraf aan te melden. Ook hoef je geen geld te stallen op een account en heb je geen pasjes of readers nodig om een betaling goed te keuren. 

Hoe werkt het? Bij de eerste transactie controleert èM! de gegevens op de achtergrond op basis van de gegevens die èM! bij de betaling van de merchant ontvangt.Als deze checks succesvol zijn koppelt èM! het emailadres en telefoonnummer aan je bankrekening. Een betaling wordt vervolgens snel en veilig goedgekeurd met een zelfgekozen pincode. 

Wil je een hoger limiet (maximaal €150)? Upgrade je account via www.eMPayment.nl

AfterPay

AfterPay voert voor Drogisterij.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Drogisterij.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 150,-- als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 250,--.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.